Ik ben Helen en ik kan jou Almere laten zien

Toen ik in Almere kwam wonen, ging ik er op uit om deze wonderlijke stad op de zeebodem te leren kennen. Zo kwam ik er al snel achter dat je Almere het best fietsend, lopend of varend kunt ontdekken. Ik vond vele kilometers fiets- en wandelpaden en waterwegen. 
Door de slimme infrastructuur is het mogelijk om lange tochten te maken langs alles wat Almere te bieden heeft. Het is een jonge stad met cultuur, architectuur, groen, water, sport en vooral; mooie verhalen. 
Intussen ken ik Almere (bijna) op mijn duimpje. Ik weet mooie en interessante plekjes te vinden en kan veel over de stad en de polder vertellen. Tijdens mijn fietstochten beleef ik telkens weer iets nieuws. Mijn foto’s en verhalen hierover deel ik via facebook en Instagram. 

Mijn e-bike

Dit is mijn stoere fiets: een Victoria E-trekking 11.4H. Deze fiets kocht ik in september 2019 en intussen heb ik daar al aardig wat kilometers mee gefietst. 

Dit is mijn eerste e-bike en ik ervaar dat een grotere fietsradius (tegenover een fiets zonder trapondersteuning) juist in Almere goed van pas komt. Met een rondje door Almere zet ik makkelijk 30 kilometer op de teller.  Met deze fiets ga ik ook wel eens op vakantie in Nederland. 

De e-bike is voorzien van allerlei gadgets en zoals je wellicht kunt zien, is rood mijn kleur 🙂